Privacybeleid Ateliers Verbist

Ateliers Verbist is zich er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons door uw contactgegevens door te sturen via bijvoorbeeld een formulier voor een offerteaanvraag of door ons standaard contactformulier te gebruiken. We willen dit vertrouwen ten allen tijde bewaren omdat we veel belang hechten aan uw privacy. In dit document willen we daarom transparant zijn over welke gegevens we over u verzamelen en de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

Contactgevens Ateliers Verbist

Indien je vragen of opmerkingen hebt over dit privacybeleid of over hoe Ateliers Verbist jouw gegevens verwerkt, kan je ons contacteren via

Ateliers Verbist
Herentalsesteenweg 77
2280 Grobbendonk
Antwerpen, België
info@ateliersverbist.be

Welke gegevens verzamel we van u en wat doen we er mee?

Contact opnemen?

Gebruikt u ons standaard contactformulier? Dan worden de gegevens die u hierin typt, doorgestuurd via een mailscript naar ons. Vervolgens zullen we uw vragen bekijken en u hierover telefonisch of via e-mail over antwoorden. De inhoud van het standaard formulier wordt niet opgeslagen in een online database.

Offerte aanvragen?

Wil u een offerte op maat ontvangen voor één van onze activiteiten zoals keukens op maat of kasten op maat? Dan vult u eveneens het contactformulier in. De gegevens die u hierin typt, worden doorgestuurd via een mailscript naar onze mailbox. We zullen u vervolgens hierover telefonisch of via e-mail over antwoorden. Onze zaakvoerder kan deze gegevens gebruiken om een afspraak met u te maken voor een plaatsbezoek. Voor het opstellen van een offerte zullen wij uw gegevens invoeren in ons syteem voor bedrijfsadministratie. Deze software vergemakkelijkt het opstellen van offertes, de opvolging van uw project en uiteindelijk ook het opmaken van de bijhorende factuur van zodra er effectief werken bij u thuis zijn uitgevoerd of producten (meubels, materialen, ...) zijn geleverd.

Cookies en statistieken

Benieuwd naar welke cookies deze website gebruikt om jouw gebruikservaring te verbeteren? Je kan het hier bekijken.

Welke rechten heeft u m.b.t. uw persoonsgegevens?

Recht op inzage en aanpassing

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Als u een offerteaanvraag instuurt voor 1 van onze activiteiten of producten kan u deze ook ten allen tijde aanvullen als er eventueel onjuiste of onvolledige gegevens in de originele aanvraag zijn verstrekt.

Recht op verwijdering van persoonsgegevens

Ons websitebezoekers hebben ten allen tijde het recht om hun gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht op het indienen van een klacht

Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerkt of gebruikt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke websitebezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens. De websitebezoeker moet er zich dan wel van bewust zijn dat hij vb geen reactie meer zal ontvangen op zijn eerder ingezonden offerteaanvraag.

Recht op beperking van verwerking persoonsgegevens

Als u dat wenst, kan u de verwerking van uw persoonsgegevens, hetzij tijdelijk, stopzetten. De websitebezoeker moet er zich dan wel van bewust zijn dat hij vb geen reactie meer zal ontvangen op zijn eerder ingezonden offerteaanvraag.

Update privacybeleid

Ateliers Verbist heeft het recht om dit privacybeleid te veranderen of aan te vullen met nieuwe gegevensverwerkingen indien dat nodig zou zijn. Daarom is het belangrijk om regelmatig deze pagina te bekijken. Het privacybeleid werd voor het laatst gewijzigd op 06 november 2018.

 

Kiezen voor Verbist Ateliers
  • Hout en staal op z'n mooist
  • Vele houtsoorten in voorraad
  • Exclusief en betaalbaar
  • Ambachtelijk vervaardigd
  • Professionele levering & plaatsing

100% maatwerk
100% uniek

Vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal

Een bezoekje aan onze toonzaal loont zeker de moeite. Kom ideeën opdoen, ontdek al uw mogelijkheden én onze materialen en werkwijzes. Altijd welkom na afspraak.